zondag 2 november 2014

Een gezellig creatief avondje in het vooruitzicht…



Nu de klok verzet is en de dagen korter beginnen te worden, lijkt het alsof de avonden meer en meer vragen om creativiteit. Waar we eerder nog wel de tuin in gingen om wat te snoeien of vooral gewoon lekker te zitten, is dat ondanks het mooie nazomerweer nu echt voorbij!
Daarom bedacht ik een gezellige avond voor een aantal creatieve mensen. Die op hun beurt ook gerust iemand mee mogen nemen. Lekker om de tafel, koffie en thee erbij en wat lekkers uit de oven. De bedoeling is dat iedereen zijn eigen haak/naai/brei of papier project meeneemt en dat we geen workshop of iets dergelijks gaan doen. Dus je kunt verder met je eigen spullen, en inspireert waarschijnlijk ook weer anderen. Ook kan je hulp of advies vragen aan iemand. En gewoon de gezelligheid is natuurlijk het belangrijkste! en degene bij wie het is, heeft er naast de koffie en thee verzorgen, geen werk mee...
Ik maakte deze uitnodigingen om uit te delen, en als aanmoediging heb ik er een klein briefje bij gedaan in het envelopje. Ik vond de tekst op internet en precies op de avond van toepassing.



Nu de enveloppen nog afmaken, en dan deel ik ze uit. Ik ben niet echt van de papier en knip hobby's maar deze kaartjes waren wel erg leuk om te doen. Ik heb er nauwelijks lijm bij gebruikt, ik naaide het meeste met mijn naaimachine aan elkaar…lekker handig.
Ik heb er ondanks mijn vermoeidheid super veel zin in!
Even de tafel vol gezellige mensen, ideeën opdoen en zelf ook lekker genieten van de gezelligheid.
Laat maar komen die 12 november!


groetjes van Willemien

4 opmerkingen:

  1. Oh wat klinkt dat gezellig!! En wat ziet de uitnodiging er leuk uit! Als ik dichterbij woonde... :) fijne avond, groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. het avondje is inmiddels geweest en het was erg gezellig Tineke! Jammer dat je ver weg woont!

      Verwijderen
  2. ziet er superleuk uit zeg! Fijne avond alvast!
    groetjes, Tineke M

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hoi Tineke, het was erg leuk de creatieve avond….Kunnen we ook best een keer samen doen!!

      Verwijderen