vrijdag 30 januari 2015

Kind ziek, kind zwak en kind misselijk….


Niet echt een leuke titel voor een blogberichtje…maar het is wat het is. Vanaf maandag heb ik drie kinderen thuis, en inderdaad, eentje ziek, eentje zwak en eentje misselijk. Mijn oudste zoon heeft het het ergst te pakken. Hij is heel slap nadat hij hoge koorts had. Vandaag ging hij voor het eerst weer even in bad. Maar kwam er trillerig uit. Dus hij ligt nu weer in de bank.
Na vijf dagen heb ik het zelf wel een beetje gehad. Uiteraard ben ik heel blij dat Jarne (inmiddels 6 weken oud) en ik zelf niet ziek zijn geworden! En het was op sommige momenten ook best gezellig en hebben we voorgelezen, spelletjes gedaan en lekker gerelaxt. Maar ik miste wel even de vrijheid van even boodschappen doen, even een bak koffie bij mijn schoonmoeder of de ochtend dat mijn moeder hier altijd gezellig is. De voorraadkast is leeg, de melk is op en ik snak naar even naar buiten zonder dat ik me schuldig voel omdat ik de kinderen even alleen laat.
Morgen vieren we de verjaardag van mijn moeder, en ik hoop dat in ieder geval de meisjes voldoende zijn opgeknapt om mee te gaan. Dat Olaf dat nog niet trekt, lijkt duidelijk. Dus ik heb me er al bij neergelegd dat ik er alleen heen ga rijden. Maar goed, dat is morgen…


Waar ik wel tijd voor had tussen al het wassen, schoonmaken en zorgen door, is het haken, ik ben weer een stukje opgeschoten en het wordt een kussen. Lekker vrolijk! Nu hopen dat ik volgende week wel weer de markt kan opzoeken, dan kan ik me uitleven op kant, band en stof voor het maken van de achterkant en de pipingrand. Nu al zin in!

Vorige week maakte ik een jurk voor mezelf. Omdat ik een heel fijne jurk gekocht had heb ik die nagemaakt. De stof komt van de markt, en ik ga zeker op zoek naar een soortgelijke stof, de jurk is erg fijn geworden, en helemaal naar mijn zin! Dus die gaat wel in de herhaling…de jurk die ik namaakte zit ook al zo lekker…

 

Fijn weekend,

Willemien

2 opmerkingen:

  1. Poef..drie tegelijk ziek is niet echt fijn....Gelukkig dat de kleine niet ziek geworden is!
    Allemaal beterschap hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat was een pittig weekje, beterschap en gefeliciteerd met je moeder! XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen