donderdag 22 januari 2015

En langzaam komen we weer op orde….


Nu de stroom bezoek wat is opgedroogd, is er weer wat tijd voor ontspanning. Ik ben lekker aan de haak geslagen. Wat fijn nu mijn handen niet meer zoveel pijn doen van de medicijnen! Omdat ik ondertussen een koffer vol met resten haakkatoen heb, vond ik het zonde om meteen weer nieuwe katoen in te slaan en zocht ik gewoon wat bolletjes uit die samen een mooie granny konden vormen. Deze komt uit het boek haken en kleur en heb ik al vaker gehaakt. Ik heb nog niet precies een idee wat ik met de granny's ga doen, maar ik haak gewoon tot het dunste bolletje op is. De stand is nu 22 granny's…


Ik geniet van de vrolijke kleuren! En zo handig op te pakken omdat het zo'n klein werkje is! Ook ben ik begonnen met een kadootje wat ik wilde haken, hier moet ik nog even mee verder maar de steek is zo leuk! Dit is de paasei steek uit het boekje haken en kleur….maar dan in een ander ontwerp gebruikt.


Ondertussen genieten we enorm van Jarne. Hij doet het goed en we komen helemaal in onze rol met knuffelen en flesjes geven. Vooral Olaf is zo trots!


Hoe kan het ook anders met zo'n lief broertje. En wat doet het ons gezin goed dat ik hele weken thuis ben. Voor de kinderen is het fijn duidelijk dat er geen oppas is of dat ze niet naar het kinderdagverblijf hoeven, en ook merken we het aan de was, iets heel logisch eigenlijk, maar wat is het fijn om iedere dag de was bij te hebben. En nu heb ik ook voor het eerst eigenlijk een goed ritme in het wegvouwen en in de kast leggen van de was. 
Zelf geniet ik ook erg van het koken en opruimen in huis. En ook daarin heb ik omdat ik aan de flestijden gebonden ben veel meer ritme dan normaal. Je weet dat je maar kort de tijd hebt, dus bij mij werkt het toch wel zo dat ik dan eerst mn huishouden snel op orde breng, en daarna blijft er dus ook nog genoeg tijd over om te haken. Alleen de avonden, die zijn wel heel snel om…maar goed, overdag zit in nu ook gerust te haken of wat te ontspannen. En ik merk, mijn bloeddruk lijkt veel beter onder controle zo!

groetjes Willemien


1 opmerking:

  1. Wat een lieve jongens heb je! En je haakwerk is lekker fleurig, fijn dat je daar weer aan toe komt. XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen