woensdag 1 oktober 2014

De stoel zit zo lekker, en de bank ligt zo fijn……

Toch kan ik niet lang niksen en moet ik gewoon wat om handen hebben tijdens het rusten en daarbij bedoel ik geen uitgebreide en zware klussen maar gewoon, je weet wel, iets leuks, wat geen echte inspanning nodig heeft, wat ik het liefst in mijn luie stoel kan doen:
En gelukt!

Ik had al weken geleden het nieuwe boek Haken&Kleur van hakenenmeer.blogspot.com besteld en zodra het er was viel het een dag later op mijn deurmat…leuk!! Supertjeleuk!
En daarin staan zulke leuke gehaakte hangers, precies wat ik nu makkelijk kan doen, terwijl het kleintje gewoon verder kan groeien en ik het haken ook weg kan leggen en weer terug kan pakken als het weer  beter gaat. Zo haakte ik afgelopen week heel wat hangers, negen om precies te zijn om heel binnenkort aan lieve zussen uit te delen op onze zussendag…


Genoeg Phildar coton 3 restjes van mijn crochet along deken….kralen mocht ik zoeken uit de nieuwe kralenton van mijn jongste dochter. Ik mocht alle kleintjes eruit halen, en die zijn precies mooi van maat en ook de goede kleuren….


Verder naaide ik nog twee eenvoudige rokjes voor mijn jongste dochters, vooral veel bandjes en verder een makkelijk patroontje, net leuk om te doen en ik laat de naaimachine gewoon staan op het naaitafeltje, niemand heeft er last van en het scheelt mij heel wat sjouwen met de toch wel zware machine. Ik ben blij met het resultaat. Staat erg leuk op hun nieuwe knalroze en knalrode Koel laarzen…lekker pittig. En dat mogen ze best zijn van mij, die kleine meisjes!


en nu weer snel de stoel in…groetjes Willemien

1 opmerking:

  1. je bent goed bezig! Heerlijk om te lezen. En laat ik nou net een lieve zus van je zijn ;-) Nu al zin in zaterdag! KusXX

    BeantwoordenVerwijderen