dinsdag 27 oktober 2015

Over herfst, feest en gezelligheid

….al weer heel wat weken niet geschreven en toch is er van alles gedaan, gemaakt en beleefd.
Het is inmiddels echt herfst, de bladeren vallen volop. Onze kinderen kijken stiekem al uit naar de decembermaand, en dat kan ik begrijpen. Maar gelukkig is het nog niet zover.
We vierden afgelopen weekend de verjaardag van onze dochter Giulia. Een heerlijk feest met familie, kadootjes en natuurlijk taart!
De taart had ik weer eens zelf gemaakt. Marsepein, chocoladebiscuit en chocolade botercreme met frambozen. Onder een vanille biscuit, botercreme en frambozenjam. Het was smullen. We genoten van de dag, en niet in het minst van het blije gezichtje van de 7jarige…We zijn God dankbaar voor dit lieve meisje en hopen dat we nog heel wat verjaardagen samen kunnen vieren!

Baby Jarne is inmiddels 10 maanden. Wat gaat dat snel! Het is genieten met elkaar van hem. En ik kan zeggen dat het goed gaat, wat een zegen!

Ook staan de creatieve dagen niet stil. Zo was er een dag waarop we met moeders en dochters heerlijk aan de papier-knutsel gingen, en hielden we in de familie van mijn man een gezellige haakmiddag met vijf vrouwen. Hierover zal ik later bloggen…groetjes Willemien


Ik ben van plan nu weer eens eerder een nieuw blog te schrijven!!

3 opmerkingen:

 1. Klinkt goed allemaal! En nog van harte met je mooie dochter!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog van harte gefeliciteerd met je dochter. Ze ziet er erg happy uit!
  Wat leuk zulke middagen zeg!
  Groet,
  Wilma

  BeantwoordenVerwijderen