woensdag 3 december 2014

Nieuwe labels, weer 100 keer een reden om wat leuks te maken!Ik bestelde bij Nominette leuke nieuwe labels. Nadat ik twee keer eerder bestelde bij Holland Label, vond ik het wel leuk om eens een ander label te doen. Die van Holland Label zijn smal en deze zijn mooi breed en je kan ook de keus maken om labels te bestellen die je ergens tussenuit kan naaien. Bijvoorbeeld bij een naad of biaisband. Zo staan ze mooi bij mijn slabben, en ook op de slinger die ik gemaakt heb voor onze baby die nu niet lang meer op zich laat wachten staat het label leuk! De slinger is nog niet gestreken, dat moet ik nog wel even doen voordat hij wordt opgehangen, en dat zal ik vast niet zelf doen nadat de baby er is. Dus ik kan maar beter zorgen dat de slinger gestreken in de kast ligt.
Ik ben er blij mee, en ik verwacht zo maar dat in 2015 de labels veel gebruikt zullen worden. Ik hoop voor leuke kleine kleertjes….


 

Ondertussen ben ik wel zo'n beetje klaar met al mijn naaiplannen die ik had voordat de baby komt. En er borrelen altijd weer nieuwe leuke plannen op, daarover volgende keer meer….
groetjes Willemien

3 opmerkingen:

 1. Mooie labels zeg, die hou ik in gedachten. Sterkte met de bevalling straks.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe gaat het met je. Super leuke labeltjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hoi Jedidja, in mijn nieuwe blog kan je lezen hoe het nu met me gaat…nog even volhouden…pfft komt wel goed maar het is pittig. Leuke labels he! Ben er ook heel blij mee...

   Verwijderen