dinsdag 16 december 2014

Nog even volhouden….

Mijn zwangerschap is nu bijna 36 weken ver, dus nog even volhouden! Ik wordt verwend met lieve kaartjes, veel hulp en fijne kadootjes. Dat maakt het volhouden makkelijker! Ook is het zo fijn om gewoon even een berichtje te krijgen hoe het met me is, of ik het nog volhou. Dat doet goed! En nadat ik dit mooie bakboek won afgelopen week, kan ik me ook nog verlekkeren aan deze heerlijke baksels….


Het valt me wel zwaar, (helaas…) met glans de zwaarste zwangerschap die ik heb is deze vijfde. Mijn vingers doen zo zeer, dat ik niet meer kan haken. De gewrichten zijn pijnlijk, dus mijn kleurrijke haakwerkje wat ik toch nog begon ligt nu onafgemaakt in de haakmand. En dat terwijl ik zoveel tijd heb! Echt te pijnlijk, balen…


Voor een feestvierende collega kroop ik nog wel even achter de naaimachine, 25 jaar getrouwd, en daar hoort natuurlijk een leuk kadootje bij. Ik gebruikt een van mijn nieuwe labels voor het maken van een bakzak. Een recept van millionaires shortbread, heerlijke koek met karamel en chocola erin en wat ingrediënten erbij. De liefde van de man gaat volgens mij ook na 25 jaar nog wel door de maag… Ze is een bakgraag type dus ik denk dat het kadootje wel in de smaak valt. Was in ieder geval erg leuk om te doen! Voor herhaling vatbaar, dus ik denk dat ik later nog wel meer bakzakkadootjes maak.


En verder kijken we uit naar het Kerstfeest, ook hier gebruiken we het boekje van Janneke Burger. "We zien hem dichterbij komen"van jannekesjoligewereld.blogspot.nl
Onze kinderen vinden het erg leuk om dit te lezen en vooral de plaatjes te plakken. We zingen er ook veel meer liedjes door, onze computer staat vlak bij de tafel dus gebruiken we ook vaak Youtube om liedjes op te zoeken, ook de wat onbekendere. In onze kerk zingen we het adventslied van Een lichtje aan de horizon, iedere week en vers erbij. Dat zingen we nu 's avonds bij het eten ook thuis. 
Op de muur boven de computer maakte ik dit:


Verder geen voorwerpen erbij, af en toe komt er wel wat versiering bij maar in deze toch al onrustige periode vind ik het zo goed. Nog even volhouden, Advent, bijzondere periode zo!

groetjes Willemien3 opmerkingen:

  1. Heel veel sterkte met de laatste loodjes. Je hebt nog wel een heel lief cadeautje gemaakt. XX Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauwiiii, mooie blog weer. Ook succes met het volhouden

    BeantwoordenVerwijderen