vrijdag 21 februari 2014

Hoera, 

…...drie weken verder en ik kan eindelijk weer met mijn mobiel overweg,
mijn foto's kon ik niet meer oploaden, en dan heb je helemaal geen zin om een blog te schrijven…
Ik tenminste niet!
Maar het lukt weer, en ik kan weer foto's maken, ook iets wat helemaal niet goed meer ging. Zo fijn!
Vandaag kwamen we thuis van een fijne vakantie op Texel. Waar we genoten van strand, luieren en als gezin samen zijn. En een van de dingen die we deden was bowlen…Mijn voeten, die van mijn twee jongste dochters van 5 en 2 jaar..okee, haar schoenen waren nog wat te groot...We gingen heerlijk zwemmen, en zijn tijdens onze heenreis naar Texel tot de conclusie gekomen dat we eigenlijk veel gezonder willen eten. Dus hebben we bij het doen van onze boodschappen geen dingen meer gekocht waar suiker in zat. Dat betekende nogal wat, geen snoep, geen frisdrank, geen koekjes, echt in heel veel dingen zit suiker!! Logisch dat je er verslaafd aan raakt….
In onze omgeving eten al meer mensen gezond, en wij deden wel eens wat maar nooit als heel gezin. Nu dus wel. En het went! Na vijf dagen vragen onze kinderen of we er toch wel mee doorgaan en geeft onze zoon van 8 aan dat hij het wel makkelijk vindt, gewoon alleen gezonde dingen eten. Nou, dat blijven we doen! Onze dochter van 5 had even een dipje toen ze erachter kwam dat we eenmaal weer thuis ook echt alle dingen waar suiker in zit weg doen uit de kast. Niet weggooien maar naar de voedselbank. Tja, dat is wel even confronterend. Vond ik ook wel.
Maar vanavond lekker gezonde boodschappen doen, en mijn dochter van 12 die vraagt hoe laat ik morgen een gezond drankje ga shaken, zodat ze ook op tijd haar bed uit kan komen; dat is wel even genieten hoor!
Ik hou je op de hoogte van onze belevenissen op het suikervrije pad!

Toen we vandaag thuis kwamen lag er een leuk gevulde envelop op me te wachten, ik deed namelijk mee aan de lapswap van Sestra creatief. Heel erg leuk om dan de envelop open te maken en zoveel mooie lapjes te zien…  Annemarie Huijser, Pleunieke de Vries, Ruth Tanghe en Mirjam van der Meer, bedankt!


Het lapje van Pleunieke van Pimpesfeer.nl heb ik meteen verwerkt vanavond. Echt een superleuk bijpassend stofje is het bij een kussen wat ik wilde maken. En tijdens mijn vakantie haakte ik al een rondje voor de bovenkant. Kijk maar hoe leuk het past…Het is het lapje wat je linksonder ziet liggen…


En ik heb het aan de zij/onderkant van mijn kussen gebruikt. Op deze foto zie je het niet…maar het past super! Dank je wel…gewoon jammer dat het alweer op gebruikt is… precies vier banen kon ik ervan knippen om de rimpelend te maken.
Nou, het is nu laat zat, ik ga genieten van mijn eigen bed, na vijf nachten Texel! Weltrusten…Willemien

1 opmerking:

  1. Hoi, wat knap zeg, echt zonder suiker. Ik probeer wel op te letten bij wat ik koop dat ik bv de frisdrank met de minste suikers neem. En niet teveel snoep te kopen voor de kids enz. Maar helemaal zonder vind ik best heel wat. Wat drinken je kids nu zoal?
    Wij gaan nu eindelijk ook genieten van een weekje vrij. Raar he dat het zo verdeeld is in de regio..
    Jullie succes weer de komende week! groetjes

    BeantwoordenVerwijderen